top of page
alohastudio-pennylane-4.jpg

informatie

HANDIGE INFO OM TE WETEN

Alles wat je moet weten als je bij Dans- en Balletstudio Westside komt dansen!

alohastudio-schie-1.jpg

tarieven & voorwaarden

Bij Dans- en Balletstudio Westside krijg je per jaar twee keer een factuur. Aan het begin van het seizoen (augustus) en halverwege (januari). Je kan altijd in overleg de factuur in delen betalen. Als je wil opzeggen moet dat minimaal één maand voor de nieuwe factuur. Bijvoorbeeld in januari krijg je de tweede factuur, dan zeg je op in december. Het inschrijfgeld is €12,50 per leerling. Wij geven regelmatig workshops, daar hoef je geen inschrijfgeld voor te betalen. ​

PERIODE 1   september, oktober, november, december en januari

PERIODE 2   februari, maart, april, mei en juni

Huisregels

  • Nieuwe leerlingen dienen zich te melden bij de gastvrouw boven in het Balletcafé. Hier krijgen zij alle nodige informatie.

  • Wij verzoeken iedereen op tijd in de les te zijn. Dit om te voorkomen dat je blessures oploopt door de warming-up te missen en om de les te storen.

  • Bericht van verhindering graag tijdig via de e-mail of groepsapp met de docent doorgeven.

  • Om te voorkomen dat de leerlingen tijdens de lessen te veel worden afgeleid, is het niet toegestaan de lessen bij te wonen. Uitzondering is de eerste proefles zodat de ouders/verzorgers een duidelijk beeld kunnen krijgen van de lessen. Iedereen is van harte welkom om tijdens de open lessen en andere speciale momenten naar de vorderingen van de leerlingen te komen kijken. Deze worden vooraf aangekondigd.

  • Het is zonder de toestemming van de leiding van de balletschool niet toegestaan foto's en video's te maken tijdens de optredens.

  • Het is raadzaam om danskleding en dansschoenen van naam te voorzien. 

bottom of page